Άμμοι υγιεινής

Η γκάμα με τις κορυφαίες αυτοσυγκολλούμενες άμμους υγιεινής που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί ειδικά, ώστε να δημιουργούν ένα περιβάλλον που χαρίζει ευεξία, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της κάθε γάτας. Χρησιμοποιούμε μια μοναδική τεχνολογία που εξαλείφει τις οσμές και παρέχει συνεχή φρεσκάδα. Έτσι, η γάτα σας αισθάνεται άνετα και ασφαλής στο σπίτι.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Naturally

Naturally

99.9% φυσική αυτοσυγκολλούμενη άμμος γάτας. Κανένας συμβιβασμός στην απόδοση. Το άριστο μείγμα μας από φυσικό άργιλο και καλαμπόκι προσφέρει εξαιρετική απορροφητικότητα και εξάλειψη οσμών.

Spring Garden

Spring Garden

Εμπνευσμένη από την φύση, η Ever Clean Spring Garden είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίζει μία φρέσκια, λουλουδένια μυρωδιά στο σπίτι σας και να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές.

Litterfree Paws

Litterfree Paws

Άμμος Ever Clean Litterfree Paws χωρίς σκόνη κατά 99,9%, με μεγαλύτερους κόκκους για πατούσες έως και 3 φορές πιο καθαρές. Ιδανική για γατάκια και γάτες.

Total Cover

Total Cover

Η φόρμουλα Hygiene Plus της Ever Clean Total Cover προσφέρει ένα περιβάλλον ευεξίας για τις γάτες σας, με λεπτότερους κόκκους που καλύπτουν και δεσμεύουν έως και το 99% των στερεών και υγρών ακαθαρσιών.

Fast Acting Odour Control

Fast Acting Odour Control

Η Ever Clean Fast Acting απελευθερώνει 60% περισσότερους παράγοντες δέσμευσης οσμών μέσα σε 3 δευτερόλεπτα*, ώστε να διασφαλιστεί ότι η γάτα σας μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει το περιβάλλον του σπιτιού της, ειδικά σε μικρούς χώρους.

Extra Strong Clumping SCENTED

Extra Strong Clumping SCENTED

Η αυτοσυγκολλούμενη άμμος υγιεινής με δροσερό άρωμα και extra δυνατή συγκόλληση δεσμεύει τη δυσοσμία για συνεχή φρεσκάδα.

Extra Strong Clumping UNSCENTED

Extra Strong Clumping UNSCENTED

Μια παραλλαγή της φόρμουλας Extra Strong Clumping της Ever Clean χωρίς άρωμα που δεσμεύει τη δυσοσμία και μειώνει τον θρυμματισμό, για γάτες που έχουν ευαισθησία στις μυρωδιές.

Multiple Cat

Multiple Cat

Αν έχετε την τύχη να μοιράζεστε το σπίτι σας με περισσότερες από μία γάτες, η Multiple Cat της Ever Clean σας παρέχει επιπλέον παράγοντες καταπολέμησης οσμών για τις λεκάνες άμμου υγιεινής με μεγάλη χρήση.

Multi-Crystals

Multi-Crystals

Η Multi-Crystals συνδυάζει την αυτοσυγκολλούμενη άμμο χωρίς άρωμα της Ever Clean με εξαιρετικά απορροφητικούς κρυστάλλους, προσφέροντας επιπλέον απορροφητικότητα για γάτες με προβλήματα ούρησης.

Lavender

Lavender

Η αυτοσυγκολλούμενη άμμος υγιεινής για γάτες με άρωμα Ever Clean Lavender είναι εμπνευσμένη από το φυσικό περιβάλλον και απελευθερώνει ένα δροσερό άρωμα όταν χρειάζεται.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ EVERCLEAN

Μέγιστη εξάλειψη οσμών

Μέγιστη εξάλειψη οσμών

Η αποκλειστική τεχνολογία ενεργού άνθρακα παγιδεύει και δεσμεύει τις οσμές αντί να τις καλύπτει.

Αξεπέραστη συγκολλητική δύναμη

Αξεπέραστη συγκολλητική δύναμη

Η ειδικά σχεδιασμένη, εξαιρετικής απορροφητικότητας, αυτοσυγκολλούμενη, μπεντονιτική άργιλος μειώνει τον θρυμματισμό, έχοντας ως αποτέλεσμα συμπαγείς σβόλους που απομακρύνονται εύκολα.

Εξαλείφει οσμές ούρων, περιττωμάτων και αμμωνίας

Εξαλείφει οσμές ούρων, περιττωμάτων και αμμωνίας

Η μπεντονιτική άργιλος, υψηλής ποιότητας, εξουδετερώνει την αμμωνία και αποτρέπει την ανάπτυξη οσμών ούρων στη λεκάνη άμμου υγιεινής.

Φόρμουλα για ελάχιστη σκόνη

Φόρμουλα για ελάχιστη σκόνη

Συμβάλλει στο να διατηρεί τις πατούσες των γατών και τα σπίτια καθαρά και χωρίς σκόνη για ένα περιβάλλον ευεξίας.