Συχνές ερωτήσεις

Ever Clean
Ποιο άρωμα χρησιμοποιείτε στην Ever Clean;

Στην Ever Clean, διαθέτουμε μια γκάμα από άμμους υγιεινής με ήπια αρώματα, τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε.

Όλα τα αρώματα έχουν επιλεχθεί αφούδιαπιστώσαμε ότι αρέσουν στις γάτες αλλά και στους ιδιοκτήτες τους, ενώ παράλληλα είναι εντελώς ασφαλή και αβλαβή για τις γάτες. Ωστόσο, αν εσείς ή η γάτα σας έχετε λίγο μεγαλύτερη ευαισθησία, ίσως θα προτιμούσατε να δοκιμάσετε μία από τις άμμους υγιεινήςγια γάτες χωρίς άρωμα.

Ποια είναι η ποσότητα άμμου Ever Clean που πρέπει να βάζετε στη λεκάνηυγιεινής;

Γεμίστε τη λεκάνη άμμου υγιεινής με μια ομοιόμορφη στρώση Ever Clean, με βάθος περίπου 7 εκατοστά. Για μια μέση λεκάνη άμμουυγιεινής, η ποσότητα αντιστοιχεί σε 5 λίτρα. Αφού η γάτα σας χρησιμοποιήσει τη λεκάνη, βγάλτε με το φτυαράκι τους σβόλους ακαθαρσιών και πετάξτε τους μαζί με τα σκουπίδια του σπιτιού σας. Μην τους ρίχνετε στην τουαλέτα. Η άμμος υγιεινής για γάτες που δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα διατηρήσει τη φρεσκάδα της. Επομένως, απλώς γεμίστε τη λεκάνη με αρκετη ποσότηταEver Clean, για να αντικαταστήσετε όση βγάλατε με το φτυαράκι.

Η γάτα μου έχει ευαισθησία στα αρώματα. Διαθέτετε άμμο υγιεινής για γάτες χωρίς άρωμα;

Γνωρίζουμε ότι μερικές γάτες (καθώς και μερικοί ιδιοκτήτες) έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στα αρώματα.

Ανπροτιμάτεάμμουγιεινήςγιαγάτεςχωρίςάρωμα, επιλέξτε: Ever Clean Extra Strong Clumping Unscented,  Ever Clean Total Cover ή Ever Clean Multi-Crystals.

Πού μπορώ να προμηθευτώ προϊόντα Ever Clean;

Έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα σημεία όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα Ever Clean here.

Από τι κατασκευάζεται η άμμος υγιεινής για γάτες της Ever Clean;

Τα προϊόντα Ever Clean κατασκευάζονται από φυσική μπεντονιτική άργιλοκαι αυτό αποτελεί το μυστικό της κορυφαίας συγκόλλησης.

Περιέχουν επίσης φυσικά κελύφη καρύδας, από τα οποία δημιουργούμε την τεχνολογία ενεργού άνθρακα που παγιδεύει και δεσμεύει τις οσμές αντί να τις καλύπτει. Ανάλογα με την άμμο υγιεινής, ορισμένα προϊόντα μπορεί να περιέχουν και άλλα συστατικά, όπως άρωμα και κρυστάλλους.

Γιατί διαθέτετε τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους άμμου υγιεινής για γάτες;

Γνωρίζουμε ότι κάθε γάτα είναι μοναδική. Για αυτόν τον λόγο, δημιουργήσαμε μια γκάμα από άμμους υγιεινής που είναι σχεδιασμένες για διαφορετικές γάτες. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εννέα προϊόντων. Επομένως, διαλέξετε την καλύτερη αυτοσυγκολλούμενη άμμο υγιεινής για τη γάτα σας!

Πού κατασκευάζονται τα προϊόντα Ever Clean;

Όλες οι άμμοι υγιεινής για γάτες της Ever Clean κατασκευάζονταιμόνο με την χρήση της καλύτερης ποιότητας υλικών,στην Ολλανδία, σε ένα εργοστάστιο ουδέτερο ως προς τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτοσυγκολλούμενης και μη αυτοσυγκολλούμενης άμμου υγιεινής;

Οι αυτοσυγκολλούμενες άμμοι υγιεινής απορροφούν τις ακαθαρσίες της λεκάνης άμμου υγιεινής και σχηματίζουν σφιχτούς, στέρεους σβόλους. Η αυτοσυγκολλούμενη άμμος παρέχει κορυφαίο έλεγχο της δυσοσμίας και ευκολότερη διαχείριση των ακαθαρσιών, τις οποίες μπορείτε να πάρετε εύκολα με το φτυαράκι και να τις πετάξετε. Όταν χρειαστεί, απλώς συμπληρώνετε την ποσότητα της άμμου υγιεινής που έχετε βγάλει με το φτυαράκι.

Οι μη αυτοσυγκολλούμενες άμμοι υγιεινής δρουν σαν το χαρτί υγείας, απορροφώντας απλώς όσες υγρές ακαθαρσίες μπορούν, αλλά αναπόφευκτα, κάποιες από αυτές θα φτάσουν στο κάτω μέρος της λεκάνης. Θα πρέπει επίσης να πετάτε όλο το περιεχόμενο της λεκάνης άμμου υγιεινής και να το αντικαθιστάτε κάθε εβδομάδα. Η μη αυτοσυγκολλούμενη άμμος μπορεί να φαίνεται πιο οικονομική στην αρχή αλλά μακροπρόθεσμαμπορεί να σας κοστίζει περισσότερα χρήματα.

Στην Ever Clean, όλες οι αυτοσυγκολλούμενες άμμοι υγιεινής για γάτες κατασκευάζονται από αυτοσυγκολλούμενη μπεντονιτική άργιλοάριστηςποιότητας για κορυφαία αποτελέσματα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των άμμωνυγιεινής με βάση το ξύλο, το πυρίτιο(κρυσταλλική)και τον άργιλο;

Οι άμμοι υγιεινής για γάτες που έχουν ως βάση το ξύλο αποτελούν μια φτηνότερη και κατώτερη εναλλακτική ως προς την μη αυτοσυγκολλούμενηάργιλο. Οι άμμοι υγιεινής γέλης πυριτίου (κρυσταλλικές) αποτελούν μια χημική εναλλακτική ως προς την μη αυτοσυγκολλούμενηάργιλο και έχουν υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας.

Η Ever Clean προσφέρει μόνο αυτοσυγκολλούμενες άμμους υγιεινής για γάτες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από φυσική μπεντονιτική άργιλο. Κατά τις δοκιμές που διενεργήσαμε, η μπεντονιτική άργιλος είχε σταθερά καλύτερη απόδοση από όλες τις άλλες εναλλακτικές. Μάλιστα, τα αποτελέσματά μας επιδεικνύουν ότι τα προϊόντα Ever Clean μπορούν να κρατήσουν έως και δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε λιγότερες αλλαγές στη λεκάνη άμμου υγιεινής και ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Η άμμος υγιεινής για γάτες δεν είναι αυτοσυγκολλούμενη ή δεν ελέγχει τις οσμές. Τι συμβαίνει;

Βεβαιωθείτε ότι δεν αναμιγνύετε προϊόντα Ever Clean με άλλες μάρκες ή τύπους άμμου υγιεινής για γάτες, επειδή δεν θα προκύψει η ίδια ανώτερη δράση συγκόλλησης και ο ίδιος κορυφαίος έλεγχος οσμών.

Για πλήρη αποτελεσματικότητα, βεβαιωθείτε ότι γεμίζετε τη λεκάνη άμμου υγιεινής με 7 εκατοστά άμμου Ever Clean και ότι αντικαθιστάτε ολόκληρη την άμμο υγιεινής της λεκάνης όσο συχνά υποδεικνύεται στη συσκευασία. Αν αντιληφθείτε ότι τα προϊόντα Ever Clean δεν έχουν την αναμενόμενη απόδοση, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε με την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Φροντίδα
Γιατί ηEver Clean είναικαλύτερη από άλλες άμμους υγιεινής για γάτες;

Όλες οι άμμοι υγιεινής για γάτες που προσφέρουμε είναι ασφαλείς.

Όλες οι άμμοι υγιεινής για γάτες της Ever Clean κατασκευάζονται στην Ολλανδία από μπεντονιτική άργιλο–ένα φυσικό υλικό που θεωρούμε ότι είναι ηκαλύτερηκαι πιο απορροφητική αυτοσυγκολλούμενη άμμος που υπάρχει. Περιλαμβάνουν τη μοναδική τεχνολογία ενεργού άνθρακα, η οποία παγιδεύει και δεσμεύει τις οσμές με στόχο τη μείωση της δυσοσμίας και όχι απλώς την κάλυψή της. Γνωρίζουμε ότι οι πατούσες της γάτας είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και για αυτό, τα προϊόντα Ever Clean έχουν δημιουργηθεί από μικρούς κόκκους που είναι πιο απαλοίστο άγγιγμα.

Έχω περισσότερες από μία γάτες. Ποια είναι η καλύτερη αυτοσυγκολλούμενη άμμος υγιεινής για πολλές γάτες;

Γνωρίζουμε ότι τα σπίτια που φιλοξενούν περισσότερες από μία γάτες ίσως χρειάζονται μεγαλύτερο έλεγχο της δυσοσμίας. Για αυτόν τον λόγο, προσθέσαμε επιπλέον παράγοντες καταπολέμησης της δυσοσμίας στο Ever Clean Multiple Cat.

Ο άνθρακας είναι ασφαλής για τις γάτες;

Οι άμμοι υγιεινής για γάτες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν την τεχνολογία ενεργού άνθρακα που παγιδεύει και δεσμεύει τις οσμές αντί να τις καλύπτει. Ο άνθρακας προέρχεται από φυσικά κελύφη καρύδας και είναι ασφαλής για χρήση από τις γάτες.

Είναι βιοδιασπώμενη η άμμος υγιεινής για γάτες EverClean;

Η άμμος υγιεινής για γάτες της Ever Clean περιέχει φυσικήάργιλο, η οποίαδεν διασπάται, αλλά επανέρχεται στη φυσική τηςκατάσταση. Ως εκ τούτου, οι άμμοι υγιεινής για γάτες της Ever Clean δεν είναι βιοδιασπώμενες. Απορρίψτε τη χρησιμοποιημένη άμμο υγιεινής με τα απορρίμματα του σπιτιού σας.

Μπορώ να ρίχνω στην τουαλέτα τις άμμους υγιεινής για γάτες της EverClean;

Μην ρίχνετε ποτέστην τουαλέτα τα προϊόντα Ever Clean. Οι άμμοι υγιεινής για γάτες πουπαρέχουμε δεν πρέπει να ρίχνονται στην τουαλέτα. Οι άμμοι υγιεινής Ever Clean είναι αυτοσυγκολλούμενες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βουλώσουν και να φράξουν τους σωλήνες της αποχέτευσηςή ακόμη και να προκαλέσουν ζημιά στα αποχετευτικά συστήματα. Η σωστή απόρριψη της άμμου υγιεινής για γάτες στα απορρίμματα του σπιτιού σας αποτρέπει παράλληλα την εξάπλωση της τοξοπλάσμωσης στο υδρόβιο περιβάλλον.

Πώς πρέπει να απορρίπτω τη χρησιμοποιημένη άμμο υγιεινής για γάτες της Ever Clean;

Αφού η γάτα σας χρησιμοποιήσει τη λεκάνη άμμου υγιεινής, βγάλτε με το φτυαράκι τους συμπαγείςσβόλους ακαθαρσιών και πετάξτε τους μαζί με τα σκουπίδια του σπιτιού σας. Μην τους ρίχνετε στην τουαλέτα. Η άμμος υγιεινής για γάτες που δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα διατηρήσει τη φρεσκάδα της. Επομένως, απλώς γεμίστε τη λεκάνη με άρκετήEver Clean, για να αντικαταστήσετε την ποσότητα που βγάλατε με το φτυαράκι. Αδειάστε και γεμίστε ξανά τη λεκάνη όσο συχνά χρειάζεται.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την άμμο υγιεινής για γάτες της Ever Clean για άλλα κατοικίδια που έχω, όπως χάμστερ, κουνέλια ή κουνάβια;

Στην Ever Clean, ασχολούμαστε μόνο με τις γάτες. Επομένως, μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια των άμμωνυγιεινής μόνο για τις γάτες. Μην τις δοκιμάζετε με άλλα κατοικίδια.

Η άμμος υγιεινής για γάτες της Ever Clean είναι βλαβερή αν τηφάνε τα κατοικίδιά μου;

Δεν γνωρίζουμε ζώα, καθώς και γατάκια, που να έχουν πάθει κακό όταν κατανάλωσαν προϊόντα Ever Clean σε μικρές ποσότητες. Ωστόσο, αν η γάτα σας έφαγε μεγάλη ποσότητα, αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Επομένως, επισκεφθείτε αμέσως έναν κτηνίατρο.

Μπορώ να αναμίξω την άμμο υγιεινής για γάτες της Ever Clean με άλλους τύπους άμμου υγιεινής για γάτες;

ΟιEver Clean έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να σας προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα. Για αυτόν τον λόγο, συνιστούμε πάντα νατιςχρησιμοποιείτε όπως σας παρέχονται, απευθείας από το κουτί τους.

Δεν θα έχετε τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα αν αναμίξετε προϊόντα Ever Clean με άλλους τύπους άμμου υγιεινής για γάτες. Μάλιστα, μπορεί η άμμος να μην συγκολλάται καθόλου σωστά.

Η μόνη εξαίρεση είναι αν βρίσκεστε στη διαδικασία να κάνετε αλλαγή από διαφορετική μάρκα άμμου υγιεινής για γάτες. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αναμίξετε μέρος της καινούριας άμμου υγιεινής με την παλιά άμμο, ώστε να βοηθήσετε τη γάτα σας να συνηθίσει στην αλλαγή πιο σταδιακά. Μετά από μερικές αλλαγές, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά την άμμο υγιεινής Ever Clean.

Είναι ασφαλές οι έγκυεςνα διαχειρίζονται την άμμο υγιεινής για γάτες;

Είναι απόλυτα ασφαλές οι έγκυεςνα διαχειρίζονται τη μη χρησιμοποιημένη άμμο υγιεινής για γάτες.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αλλάζετε τη χρησιμοποιημένη άμμο υγιεινής για γάτες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επειδή κάποιες ασθένειες, όπως η τοξοπλάσμωση, μπορούν να μεταφερθούν μέσω των περιττωμάτων της γάτας. Η τοξοπλάσμωση είναι πολύ σπάνια αλλά μπορεί να μεταφερθεί ή να βλάψει το αγέννητο μωρό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη μαία ή στον γυναικολόγο σας.

Συμπεριφορά
Ποια είναι η καλύτερη άμμος υγιεινής για γατάκια;

Τα παιχνιδιάρικα γατάκια μπορεί να προκαλούν ακαταστασία καθώςπροσπαθούν να μάθουν να χρησιμοποιούν τη λεκάνη άμμου υγιεινής για γάτες. Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς φυσιολογική για τα γατάκια.

Εν τω μεταξύ, η άμμοςμπορεί να κολλήσει στις μικροσκοπικές πατούσες τους και να μεταφερθεί με αυτόν τον τρόπο σε όλο το σπίτι. Για αυτόν τον λόγο, σχεδιάσαμε την Ever Clean LitterFree Paws , με μεγαλύτερους κόκκους και φόρμουλα χωρίς σκόνη κατά 99,9%. Αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει με την εκπαίδευση όσον αφορά στη λεκάνη άμμου υγιεινής, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει το σπίτι σας καθαρότερο.

Γιατί η γάτα μου ουρεί έξω από τη λεκάνη άμμου υγιεινής;
Η γάτα σας ίσως ουρεί έξω από τη λεκάνη άμμου υγιεινής για πολλούς λόγους.

Τα γατάκια χρειάζονται κάποια εκπαίδευση όταν πρωτοφτάνουν στο σπίτι σας, για να συνηθίσουν να χρησιμοποιούν τη λεκάνη άμμου υγιεινής. Οι πιο μεγάλες γάτες, εν τω μεταξύ, μπορούν να εμφανίσουν μερικές φορές προβλήματα ακράτειας. Αν συμβαίνει αυτό, συστήνουμε να τοποθετήσετε περισσότερες λεκάνες άμμου υγιεινής σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας, ώστε να μην συμβεί κάποιο «ατύχημα». Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η γάτα σας ουρεί έξω από τη λεκάνη άμμου υγιεινής, πηγαίνετε τη γάτα σας για έλεγχο στον κτηνίατρο. Αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη ορισμένων συνηθισμένων προβλημάτων υγείας.

Οι γάτες μου θα παρατηρήσουν τη διαφορά αν αλλάξω άμμο υγιεινής;

Γενικά, οι αλλαγές δεν αρέσουν πολύ στις γάτες.

Επομένως, αν αλλάξετε μάρκα άμμου υγιεινής και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ever Clean (ή αν απλώς δοκιμάσετε ένα νέο άρωμα), σας προτείνουμε να κάνετε την αλλαγή σταδιακά. Αρχικά, αναμίξτε ένα μέρος της καινούριας άμμου υγιεινής με την παλιά μάρκα και αυξήστε έπειτα την ποσότητα άμμου υγιεινής Ever Clean κατά την επόμενη αλλαγή της λεκάνης. Με αυτόν τον τρόπο, η γάτα σας θα αισθάνεται πιο ευτυχισμένη και πιο άνετα με τη νέα άμμο υγιεινής. Μετά από μερικές αλλαγές, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά την άμμο υγιεινής Ever Clean.