Σχετικά με εμάς

Αγαπάμε τις γάτες και γνωρίζουμε ότι χρειάζονται το κατάλληλο περιβάλλον, για να έχουν ευεξία. Για αυτόν τον λόγο, έχουμε αφιερώσει πάνω από 30 χρόνια στην τελειοποίηση της κορυφαίας αυτοσυγκολλούμενης άμμου υγιεινής για γάτες.

Η κορυφαίας ποιότητας άργιλος αποτελεί το μυστικό της ασυναγώνιστης συγκολλητικής δύναμης, ενώ η τεχνολογία ενεργού άνθρακα παρέχει μέγιστο έλεγχο οσμών.

Προτεραιότητά μας πάντα είναι οι γάτες, αλλά, επειδή στην Ever Clean θέλουμε το σπίτι σας να διατηρεί την αίσθηση φρεσκάδας για περισσότερο διάστημα, πιστεύουμε ότι θα αρέσει και σε εσάς.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1987

Η ιστορία μας...

Το 1987, η άμμος υγιεινής για γάτες κάλυπτε πολύ βασικές ανάγκες και ήταν διαθέσιμη μόνο σε μη αυτοσυγκολλούμενη μορφή. Η Ever Clean το άλλαξε αυτό, καθώς ήταν η πρώτη εταιρία που παρήγαγε αυτοσυγκολλούμενη άμμο υγιεινής στην Αμερική, φέρνοντας την επανάσταση στην αγορά άμμου υγιεινής.

2006

Η ιστορία μας...

Το 2006, η Ever Clean παρουσίασε το Carbon Plus: μια μοναδική και πατενταρισμένη τεχνολογία εξάλειψης οσμών.

2015

Η ιστορία μας...

Η εταιρεία Ever Clean επαναλανσαρίστηκετο 2015 με ενισχυμένες φόρμουλες, ώστε να προσφέρει μέγιστο έλεγχο οσμών και αξεπέραστη συγκόλληση. Αυτή η μοναδικήτεχνολογία καθιστά τις άμμους υγιεινής Ever Clean τις καλύτερες που κυκλοφορούν.

2019

Η ιστορία μας...

Τα τελευταία 30 χρόνια, η Ever Clean εστιάζει στην ανάπτυξη της άμμου υγιεινής για γάτες μέσω των νέων καινοτομιών όπως την Fast Acting Odour Control και την Total Cover.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Το σπίτι σας είναι το περιβάλλον της γάτας – και πιστεύουμε ότι κάθε γάτα αξίζει ένα περιβάλλον που θα της χαρίζει ευεξία.

Γι αυτόν τον λόγο, ακολουθούμε υψηλά πρότυπα, αγωνιζόμαστε για συνεχή ανάπτυξη και εξακολουθούμε να μαθαίνουμε περισσότερα για τις γάτες κάθε μέρα. Θέλουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά, την ψυχολογία και τη φροντίδα της γάτας.

Αν διακατέχεστε από τις ίδιες αξίες, ελπίζουμε να συνεργαστείτε μαζί μας, για να πετύχουμε έναν κόσμο που θα χαρίζει ευεξία σε κάθε γάτα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις για τα προϊόντα μας; Μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση: