Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτοσυγκολλούμενης και μη αυτοσυγκολλούμενης άμμου υγιεινής;

Οι αυτοσυγκολλούμενες άμμοι υγιεινής απορροφούν τις ακαθαρσίες της λεκάνης άμμου υγιεινής και σχηματίζουν σφιχτούς, στέρεους σβόλους. Η αυτοσυγκολλούμενη άμμος παρέχει κορυφαίο έλεγχο της δυσοσμίας και ευκολότερη διαχείριση των ακαθαρσιών, τις οποίες μπορείτε να πάρετε εύκολα με το φτυαράκι και να τις πετάξετε. Όταν χρειαστεί, απλώς συμπληρώνετε την ποσότητα της άμμου υγιεινής που έχετε βγάλει με το φτυαράκι.

Οι μη αυτοσυγκολλούμενες άμμοι υγιεινής δρουν σαν το χαρτί υγείας, απορροφώντας απλώς όσες υγρές ακαθαρσίες μπορούν, αλλά αναπόφευκτα, κάποιες από αυτές θα φτάσουν στο κάτω μέρος της λεκάνης. Θα πρέπει επίσης να πετάτε όλο το περιεχόμενο της λεκάνης άμμου υγιεινής και να το αντικαθιστάτε κάθε εβδομάδα. Η μη αυτοσυγκολλούμενη άμμος μπορεί να φαίνεται πιο οικονομική στην αρχή αλλά μακροπρόθεσμαμπορεί να σας κοστίζει περισσότερα χρήματα.

Στην Ever Clean, όλες οι αυτοσυγκολλούμενες άμμοι υγιεινής για γάτες κατασκευάζονται από αυτοσυγκολλούμενη μπεντονιτική άργιλοάριστηςποιότητας για κορυφαία αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ